Health Valley Event

Ernst Kuipers

Het Health Valley Event (HVE) op 30 maart 2023 in Pathé Nijmegen is hét meest vooruitstrevende zorginnovatie event van Nederland en tevens dé ontmoetingsplaats voor iedereen die zich bezighoudt met innovaties, business en wetenschap in de Life Sciences & Health sector. Afgelopen jaren trok het event jaarlijks zo’n duizend bezoekers, live op locatie, online of in een hybride opzet. 

Transition in Healthcare

De gezondheidszorg is in beweging en dat merken we allemaal. Er liggen kansen die we vandaag moeten grijpen om de zorg van morgen beter te maken. Op het Health Valley Event 2023 zoomen we dieper in op betaalbare en toegankelijke zorg van vandaag en morgen, ondersteund door technologische innovaties. Zo kijken we naar de noodzaak van preventie, naar de kansen voor de juiste zorg op de juiste plek en naar de mogelijkheden voor waardegedreven zorg. En we gaan aan de slag met de uitdagingen op de arbeidsmarkt en de betaalbaarheid van de zorg. Kortom, een vol en gevarieerd programma op 30 maart! In één dag ben je bijgepraat over de laatste trends en ontwikkelingen, bieden we je unieke netwerkkansen om samen verder te bouwen en ga je aan het einde van de dag naar huis met nieuwe inspiratie. Join the transition!

De voertaal van HVE is Nederlands. Er zal een track van diverse sessies in het Engels worden aangeboden. Het plenaire programma zal in het Engels live worden vertaald en beschikbaar zijn via headsets. Matchmaking in de b2match app is uitsluitend beschikbaar in het Engels.

Waarom je #HVE2023 niet wilt missen?

We verwachten zo'n 1000 deelnemers die actief, ondernemend of werkzaam zijn bij organisaties of bedrijven die mede technologische innovaties in de zorg ontwikkelen die eraan bijdragen om mensen langer gezond te laten leven. Bekijk de factsheet (PDF) voor meer cijfers en info.  

  • > 1000 bezoekers
  • > 80 sprekers
  • > 60 exposanten en standhouders
  • > 40 sessies
  • 1-1 matchmaking meetings

Eerste keynote sprekers bekend

De eerste keynote en plenaire programma sprekers van Health Valley Event 2023 zijn bekend!
• Maroeska Rovers, Wetenschappelijk directeur TechMed Centre, Universiteit Twente en hoogleraar Medische Technologie & Innovatie, Radboudumc
• Sietske Rozie, Freelance Radioloog en Mede-oprichter Roos & Rozie
• Chris Van Hoof, General Manager OnePlanet Research Center
• Brigitte Boon, CEO Academy Het Dorp
• Jolande Tijhuis, Voorzitter Raad van Bestuur VIGO
• Titus Radstake, Strategisch adviseur patiëntenperspectief 

Uitreiking Nationale Zorginnovatieprijs 2023

Op het programma van HVE staat ook de uitreiking van de Nationale Zorginnovatieprijs 2023. Zorginnovatie.nl reikt deze prijs jaarlijks uit aan de meest innovatieve onderneming in de opschalingsfase om hun onderneming tot een succes te maken. Deelnemers maken hierbij kans op de vakjuryprijs van 10.000 of de publieksprijs van 5.000. De acht innovatieve finalisten zullen op het Health Valley Event hun innovatie pitchen, waarna de vakjury de winnaars bekend zal maken.

Adviescommissie

Een adviescommissie met ambassadeurs van het Health Valley Event adviseert het Health Valley team over onderwerpen, thema’s en sprekers voor de editie van 2023.

Tickets

Tickets kosten € 375,- (per persoon, exclusief btw) en zijn inclusief entree, lunch, diner, parkeren en volledig toegang tot alle sessies, beursvloer en 1-1 matchmaking mogelijkheden.

Meer info & tickets: https://www.healthvalleyevent.com/ 

Korting

Via Health~Holland kan je korting krijgen op dit evenement. Gebruik hiervoor de kortingscode HEALTHHOLLAND25. Hiermee krijg je 25% korting op de dan geldende prijs. 

Aanmelden

Bron: Health Valley Event

‹ Events overview