TiiM Conference

Op 10 juni 2022 zal de volgende editie van het TiiM congres plaatsvinden. Technologie en geneeskunde zijn al jaren onlosmakelijk verbonden. De geneeskunde maakt dankbaar gebruik van steeds modernere technieken om de beste behandeling aan de individuele patiënt te kunnen bieden. Steeds vaker steken innovaties de kop op waarvan de medische meerwaarde en mogelijkheden onduidelijk zijn. Vaak gaat technologische vooruitgang harder dan de van oudsher evidence-based geneeskunde. Dit creëert een speelveld tussen geneeskunde en techniek, onderzoek en onderwijs, wet- en regelgeving, en de betrokkenheid van patiënten in hun eigen zorgproces.

Het TiiM Congres beoogt deze onderwerpen en alle betrokken professionals bijeen te brengen; dit is het moment dat technisch geneeskundigen, innovators en artsen in contact komen met de industrie en met beslissers in de zorg. De nieuwste ontwikkelingen en de huidige stand van zaken worden belicht en bediscussieerd. Dit alles vanuit een medisch-technisch oogpunt.

Bij elkaar op een inspirerende locatie

Na het succesvolle TiiM web in 2020 en het nog grotere online TiiM congres in 2021, zal TiiM 2022 weer als vanouds als fysiek congres kan plaatsvinden. In de jaarbeurs in Utrecht zullen we bij elkaar komen voor een interactieve dag met zowel plenaire als parallelsessies, een innovatiemarkt, netwerkmogelijkheden, en natuurlijk de uitreiking van de Vooijsawards.

Op de pagina ‘Over TiiM’ vind je meer informatie over het TiiM Congres, de Technisch Geneeskundige en de Nederlandse Vereniging voor Technische Geneeskunde (NVvTG). Hier vind je meer informatie over het programma .

Carmen van Vilsteren, Boegbeeld van Topsector Life Sciences & Health zal ook als Keynote spreker aanwezig zijn!

Bron: TiiM Conference

‹ Events overview