InZo congres 2022

Over dit congress

Het congres #InZo2022 gaat over innovatie in de gehandicaptenzorg; sociale innovaties en het gebruik van zorgtechnologie. Het is een fysiek congres. Je kunt er workshops en lezingen volgen en er is een levendige belevingsmarkt. Een klein deel kun je online volgen.

Conny Helder, minister voor langdurige zorg en sport, komt zelf kijken naar de ervaringen met sociale en technologische innovaties en vertelt vanuit het ministerie van VWS hoe dat past in de gehandicaptenzorg van de toekomst. Ga in gesprek met je collega’s uit het veld over hun ervaringen en geleerde lessen met het in gebruik nemen van diverse innovaties. En kom vooral ook naar de belevingsmarkt en laat je verrassen. Ervaar een aantal vernieuwingen zelf! Daag jezelf bijvoorbeeld uit in Harm’s Escape Room of in de Escape Room Digihelden waarbij je technologie gebruikt bij het vinden van de oplossing. Maak een reis langs de Twinkels, oftewel goede voorbeelden van persoonsgerichte zorg. En wat dacht je van een selfie met robot Sara? En zo is er nog veel meer. Laat deze kans niet lopen en meld je vandaag nog aan!

#InZo2022 is een congres van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport in samenwerking met Academy Het Dorp en Vilans, kennisorganisatie voor zorg en ondersteuning.

Sprekers

Conny Helder (minister voor langdurige zorg en sport), Wendelien Wouters (dagvoorzitter), Stefan Verhoeven (Miele), Brigitte Boon (Academy Het Dorp), Sanne van der Hagen (Vrienden van Verandering), Anne Hendriks (Academy Het Dorp), Nina Huijboom (InteraktContour), Susanne Duijndam en Herreld van Wassenaar (Middin) en nog vele anderen!

Locatie

Het congres vindt plaats in het NBC Nieuwegein, Blokhoeve 1, Nieuwegein. Dit goed toegankelijk congresgebouw ligt centraal in Nederland, is goed bereikbaar met auto en OV. Er zijn volop gratis parkeerplaatsen en enkele laadpunten. Vanaf Utrecht Centraal ben je er in een kwartier met de bus. (let op er rijden tijdelijk geen trams).

HIER IS HET EN ZO KOM JE ER

Programma

Het plenaire programma en enkele keynote sprekers zijn op de dag van het congres eventueel online te volgen via een livestream. Welke dat zijn, vind je bij het aanmelden onder de tab ‘online programma’. Wanneer je kiest voor dit online programma, is het niet mogelijk om mee te doen met de fysieke sessies.

09.30 – 10.15 uur Inloop
10.15 – 11.00 uur Plenair: Energieke opening en gesprek met Nina Huijboom (InteraktContour) en Susanne Duijndam (Middin)
11.00 – 11.30 uur Pauze
11.30 – 12.30 uur Ronde 1 workshops en lezingen
12.30 – 13.15 uur Lunch
13.15 – 14.00 uur Plenair: minister Conny Helder en Stefan Verhoeven (CEO Miele Nederland)
14.00 – 14.15 uur Pauze
14.15 – 15.15 uur Ronde 2 workshops en lezingen
15.15 – 15.30 uur Pauze
15.30 – 16.30 uur Ronde 3 workshops en lezingen
16.30 – 17.15 uur Napraten met een hapje en drankje

LEES MEER OVER HET HELE PROGRAMMA

Contact

Vragen over het congres of aanmelding? Stuur dan een mail naar: inzo22@congresgehandicaptenzorg.nl
Aanmelden kan hier!

Bron: Ministerie VWS

‹ Events overview