Life Science, Health & Food Inspiratie Event

Event

Er is meer en meer aandacht voor het belang van voeding in het voorkomen van ziekten. De relatie tussen voeding en gezondheid is voor de hand liggend, echter voor een groot deel ook nog onontgonnen gebied. Zowel binnen de life sciences, gezondheidszorg en food sector wordt er hard gewerkt aan innovaties. De kracht zit hem echter in samenwerking.

Welke nieuwe kansen ontstaan er dan? Willen we gepersonaliseerde drankjes met die inhoudsstoffen die ons gezond houden? Gaan we slimme apps gebruiken in onze persoonlijke (di)eetkeuzes? Wat zijn tips bij het aangaan van speciale voeding contracten met zorgverzekeraars? Welke uitdagingen zien de genoemde sectoren en wat kunnen ze juist van een ander leren?

Tijdens dit exclusieve gratis event, georganiseerd door LifetecZONe, Health Valley, Brightlands Campus Greenport Venlo en Health~Holland worden ondernemers van alle netwerken bij elkaar gebracht.

Er zal gekeken worden naar waar we elkaar verder kunnen helpen en inspireren, want uiteindelijk willen we allemaal dat we vanaf 2050 jaar langer in goede gezondheid kunnen leven!

Toon je product of dienst

Bedrijven kunnen aansluiten om met een tafelpresentatie deel te nemen. Hier kunnen ze hun product of dienst tonen. 

Locatie

Op Brightlands Campus Greenport Venlo werken ondernemers, wetenschappers en studenten samen aan onderzoek naar gezonde en veilige voeding, future farming en bio-circulaire economie.

Praktische informatie

Het evenement zal plaats vinden op 8 februari 2022 van 13:45 - 18:00 uur. Zie de website voor meer informatie over het programma inhoudelijk en de sprekers.

Registratie

Het aanmeldformulier voor het LifeSciences, Health & Food evenement vind je hier.

Bron: Health Valley , LifetecZONe

‹ Events overview