CANCELLED - Insight Out – Inspiring Women in STEM

Als gevolg van een hack op het netwerk van NWO komt dit evenement te vervallen. Meer informatie over eventuele vervangende data volgt op een later moment.

Insight Out – Inspiring Women in STEM is een carrière evenement voor vrouwen in de exacte, technische en natuurwetenschappen. De derde editie vindt plaats in maart 2021, online.

Gedurende vier middagen bieden we inspirerende lezingen, workshops, panel discussies en netwerk activiteiten. Insight Out wordt georganiseerd door NWO, met input van LNVH, ECHO, KNAW de Jonge Akademie, PNN, PostdocNL en Young Academy Europe.

Dit jaar is het thema ‘van elkaar leren en elkaar inspireren’. Het programma biedt inspirerende verhalen en workshops rondom het creëren van impact, het kiezen van uitdagingen, het vergroten van je zichtbaarheid en het uitbreiden van je professionele netwerk.

Deelname is gratis, voertaal van de bijeenkomsten is Engels. Noteer vast in je agenda: 1, 8, 15 en 22 maart 2021, van 13:00 – 15:00 uur.

Meer informatie over het programma en workshops volgt binnenkort, registratie opent op korte termijn. Voor meer informatie kunt u contact met NWO opnemen via insightout@nwo.nl.

Bron: NWO

‹ Events overview