LSH Publiek-Private Samenwerkingsdag

Donderdag 7 maart organiseren ZonMw en Health~Holland de jaarlijkse Life Sciences & Health publiek-private samenwerking dag (LSH PPS) in Utrecht. Op deze LSH PPS dag gaat het niet alleen over de kansen van publiek-private samenwerkingsvormen, maar worden er ook mogelijkheden geboden om nieuwe samenwerkingen op te starten.

Door het verbinden van onderzoekers en ondernemers kan er gezamenlijk gewerkt worden aan een innovatieve gezondheidszorg. Een die de eindgebruiker betrekt en waar economische kansen worden benut. Zo ontstaat innovatie door co-creatie.

Onderwerpen

Ook dit jaar bieden we een gevarieerd programma voor onderzoekers, ondernemers en eindgebruikers. Tijdens deze middag hoort u ook meer over de nieuwe subsidiemogelijkheden voor publiek-private samenwerkingen en is er voldoende gelegenheid om gericht partners te vinden en te netwerken. Laat u op 7 maart informeren over de rol van het MKB, Citizen Science en Medical Devices & e-Heath in publiek-private samenwerkingen en financieringsvormen in verschillende onderzoeksfasen.

Inschrijving

De inschrijving voor deze middag is geopend en kan via onze website. Toegang is gratis, maar registratie is verplicht.

‹ Events overview