Mobile Healthcare Event

3 events | 1 dag | 1 locatie: ontmoetingspunt voor 1000+ zorgprofessionals en 90 (inter)nationale topsprekers!
Nu al 400 aanmeldingen, in 2017 uitverkocht. Voorkom teleurstellingen en meld u direct gratis aan!

Mobile Healthcare is hét jaarlijkse ontmoetingspunt over digital health. Bijeen komen meer dan 1000 zorgprofessionals, directie en management, bestuurders en innovators die werkzaam zijn bij een zorginstellling, patiënten en aanbieders.

Als deelnemer kunt u uw eigen programma samenstellen en op 1 dag alle 3 congressen GRATIS bezoeken: Mobile Healthcare – Data Driven Healthcare – OuderenzorgTECH.

Meer dan 90 sprekers inspireren u over implementatie en de stappen die nodig zijn om de voordelen van digitale innovaties en mobiele technologie te realiseren.

Op de Innovation Zone (iZone) ziet en hoort u over de laatste innovaties en doet u inspiratie op door o.a. te netwerken met vakgenoten en kennis te maken met leveranciers en hun innovatieve oplossingen.

Ons doel is het delen van kennis in de zorg, vandaar dat de congressen bij voorinschrijving kosteloos toegankelijk zijn voor bestuurders/directie en projectmanagers van (thuis)zorginstellingen, huisartsen en tweedelijns zorgartsen.

Ja, ik wil me gratis aanmelden!


De 7e editie van Mobile Healthcare is uitgegroeid tot het grootste BeNeLux congres over mHealth en het jaarlijkse ontmoetingspunt voor 1000+ zorgprofessionals! Het event biedt een niet te missen update en ontmoetingen met like-minded. Laat u inspireren door 95 (inter)nationale zwaargewichten op het Mobile Healthcare podium. Komt u ook? Bekijk het programma>


De Nederlandse samenleving veroudert. In 2050 is ongeveer 25% van de inwoners ouder dan 65. Er is een transitie gaande om de ouderenzorg betaalbaar, bereikbaar en van hoge kwaliteit te houden. Hoe kunnen slimme ict-oplossingen de zelfredzaamheid en het welzijn van ouderen bevorderen? Kom het te weten tijdens de 2e editie van OuderenzorgTECH. Bekijk het programma>


Hoe kun je als zorginstelling met data de zorgkwaliteit en bedrijfsvoering verbeteren? Hoor van experts: Welke gegevens worden er gegenereerd? Wat is gemakkelijk te ontsluiten en wat niet? Hoe kun je die data het beste analyseren en met welk doel doe je dat? En hoe vertaal je dat naar toepassingen waarvan zowel de ‘klant’ (patiënt, cliënt) als de medewerkers en organisatie profiteren? Kom er achter tijdens de 3e editie van Data Driven Healthcare. Bekijk het programma>

‹ Events overview