Smart innovations in elderly care

Nieuwsgierig naar de kansen die diverse ondernemers hebben gepakt in de ouderenzorg? Noteer 4 oktober in uw agenda! 

We presenteren u innovaties en ontwikkelingen in de ouderenzorg – in de breedste zin van het woord - om ervaringen met elkaar uit te wisselen en interactief te komen tot nieuwe inzichten (strategieën) voor deze doelgroep. CB en Senior Impact Lab heten u van harte welkom in Culemborg.

We gaan met elkaar in gesprek over de laatste ontwikkelingen in de ouderenzorg. Verschillende (verrassende) sprekers vertellen over hun ervaringen met oudere doelgroepen. Praat mee over de kansen voor uzelf en voor uw organisatie en krijg inspiratie voor vernieuwing in ouderenzorg.

Programma

 • 14.00 uur Inloop CB – Erasmusweg 10, Culemborg
 • 14.30 uur Opening
 • Korte pauze
 • 15.15 uur Presentaties Ondernemers
  Rick Goud - Zivver: 
  Zivver biedt oplossingen die zowel technisch sterk als super gebruiksvriendelijk zijn. Want hoe superieur je technologie ook is, als mensen er niet mee kunnen werken, dan werkt het niet.
  Antoine Steenkamer - Spelendergrijs:
  Door met verfrissende ideeën te komen, helpen de studenten en scholieren van Spelendergrijs zorghuizen hun bewoners en gasten te prikkelen en verrassen met nieuwe activiteiten.
  Michiel Bonte:
  Vernieuwende logistieke concepten voor de zorgsector. Hij vertelt over nieuwe ICT ontwikkelingen die efficiëntie en kwaliteitsverbeteringen in de keten kunnen brengen.
  Reinout Bouman:
  Blue Dragon laat creativiteit, technologie en connectiviteit elkaar overlappen. Daar waar alles, maar dan ook álles kan om impact uit je communicatie te halen. 
 • Korte pauze
 • 16.30 uur Inspiratie sessie: GRANNY-VICATIONS
 • 17.30 uur Borrel 

CB en Senior Impact Lab heten u van harte welkom!

Wilt u zich nu al aanmelden? Dan kan op de website van Senior Impact Lab.

 

‹ Events overview