Gene Therapy Partnering Day

Bent u actief op het gebied van gentherapie? Wilt u kennismaken met de onderzoeksprojecten van het Parijse DIM Thérapie Génique initiatief? En wilt u potentiële, internationale samenwerkingspartners ontmoeten? Kom dan naar de Gene Therapy Partnering Day in Parijs.

Het Imagine Institute en Medicen Paris Region organiseren in samenwerking met het Enterprise Europe Network een dag vol informatie en netwerkmogelijkheden met onderzoekers en bedrijven die zich met gentherapie bezighouden.

Programma
Op dit evenement ontmoet u Europese onderzoekers en bedrijven en wordt u geïnformeerd over de grote uitdagingen voor gentherapie. U krijgt inzicht in de onderzoeksprojecten die op dit gebied plaatsvinden in de regio Parijs. Verder krijgt u de mogelijkheid om uw organisatie en innovatieve onderzoeksproject te presenteren. 's Middags kunt u tijdens een-op-eengesprekken in contact komen met potentiële samenwerkingspartners.

Bij voldoende interesse organiseert de Nederlandse ambassade in Parijs op dinsdag 18 september een aanvullend, gezamenlijk bezoek in de regio, afgestemd op de interesse van de deelnemers.

Hoe werkt de partnering?
Wanneer u zich online aanmeldt, kunt u een bedrijfsprofiel aanmaken en informatie geven over uw onderzoek. U boekt zelf afspraken in en u kunt ook uitgenodigd worden voor gesprekken. De geplande gesprekken duren ongeveer 20 minuten. Op de website van Gene Therapy Partnering Day ziet u ook welke bedrijven en instellingen zich al voor het evenement hebben aangemeld.

Deelname
Meld u aan vóór 7 september. Tot dan heeft u ook de gelegenheid om een-op-eengesprekken in te boeken.

Meer informatie
Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:
Michelle Lemmers
T: 088 042 16 47
E: michelle.lemmers@rvo.nl

of

Niels van Leeuwen
T: 088 602 52 90
E: niels.vanleeeuwen@rvo.nl

Enterprise Europe Network
Enterprise Europe Network ondersteunt ondernemers bij het vinden van handelspartners, technologische samenwerking en geeft advies over financiering en EU-wetgeving. In totaal zijn er bijna 600 organisaties in meer dan 60 landen lid van dit netwerk. In Nederland maken Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en Kamer van Koophandel (KvK) deel uit van dit door de Europese Commissie ondersteunde netwerk. Meer informatie vindt u op www.enterpriseeuropenetwork.nl.

‹ Events overview