Kick-off meeting self-management

Lectoren van Nederlandse hogescholen hebben de handen ineen geslagen rondom het thema zelfmanagement en organiseren op vrijdag 28 september hun eerste kick-off meeting.

Momenteel ontwikkelen de lectoren een kennis- en onderzoekagenda voor praktijkgericht onderzoek over zelfmanagement, een onderwijslijn waarmee hogescholen het thema zelfmanagement kunnen inbedden in hun curriculum en een praktijkgerichte, brede visie over zelfmanagement. En kijken hierbij ook naar de meerwaarde en mogelijkheden van bredere samenwerking met de creatieve-, technologische- en private sector.

Op vrijdag 28 september a.s. organiseren zij in Utrecht hun eerste Kick-off meeting.

Samen met cliënten, zorgprofessionals, beroepsorganisaties, innovatieve bedrijven, studenten, docenten, lectoren, onderzoekers en vele anderen geven zij op deze dag vanuit verschillende perspectieven concrete invulling aan het thema Zelfmanagement.

De kick-off is toegankelijk voor iedereen die vanuit zijn/haar dagelijkse werk te maken heeft met het thema zelfmanagement. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Meer informatie over het programma vindt u op de website.

Klik hier om u te registreren.

 

‹ Events overview