Health Valley Event 2018

Op 15 maart 2018 vindt het tiende Health Valley Event plaats in CineMec Nijmegen. Deze jubileumeditie van het grootste zorginnovatiecongres in Nederland mag je niet missen! Een inspirerend en afwisselend programma rond het thema Where people make the difference. Lees er meer over op de nieuwe event site www.healthvalleyevent.com

Entreekaarten met early bird korting
Reserveer alvast je ticket voor het HVE 2018 en profiteer tot 15 november van de early bird korting van € 50,-. Kom je met 3 personen of meer naar het HVE dan is er een extra korting en betaal je slechts € 275,- in plaats van de reguliere entreeprijs van € 345,-.

Inschrijven met jubileumkorting
Claim nu één van de 50 tickets met €100,- jubileumkorting. Gebruik de actiecode JUBILEUM en schrijf je in voor € 245,- (reguliere prijs is € 345,-)*. Let op: deze actiecode is slechts geldig t/m 31 oktober.

Eerste keynotes bekend
Health Valley is trots om de eerste keynote sprekers op het HVE 2018 te kunnen aankondigen: Prof. dr. Hans Clevers (Universiteit Utrecht) en Prof. dr. Angela Maas (Radboudumc). Deze top-professionals in de wetenschap en zorg delen hun expertise tijdens inspirerende presentaties en geven hun visie op Where people make the difference! Op hun eigen vakgebied zijn zij dagelijks bezig met innovaties, om zo het verschil te kunnen maken voor de patiënt. 

‹ Events overview