Holland Pavilion Arab Health 2018 | UAE, Dubai

29 jan - 1 feb

*This item is in Dutch | Wilt u exposeren op de grootste medische vakbeurs in het Midden Oosten? Meld u dan nu aan voor het Holland Paviljoen met behulp van bijgaand formulier!

Van 29 januari t/m 1 februari vindt in Dubai de vakbeurs Arab Health 2018 plaats. Deze beurs bestaat al meer dan 40 jaar en is dé medische vakbeurs voor de Golfregio. In 2017 is de beurs los gekoppeld van de MEDLAB, zijn na deze loskoppeling telde de Arab Health een oppervlakte van 63.513m2 en huisveste de beurs maar liefst 4.072 exposanten en 102.666 bezoekers. Meer informatie vindt u op de website www.arabhealthonline.com.

De Task Force Health Care organiseert al jaren een Holland Paviljoen op deze vooraanstaande beurs. Ondanks dat de beurs jaarlijks is uitverkocht heeft de TFHC twee stands kunnen reserveren, één van 72m² en de andere van 36m². De locatie van deze stands treft u hier.

Een opvallend Holland Paviljoen
Op de drukbezochte en grote Arab Health biedt het Holland Paviljoen een opvallende en professionele stand waar u een uitstekende gelegenheid krijgt uw producten en diensten te exposeren en gasten te ontvangen. Hiermee valt u niet weg in de menigte op deze grote vakbeurs. Daarnaast nemen wij u veel voorbereidings- en organisatietijd uit handen!

Voor het Holland Paviljoen 2018 zal gebruik worden gemaakt van een professioneel stand ontwerp. Hoewel wij de collectieve uitstraling zeer belangrijk vinden proberen wij een optimale afstemming te vinden voor uw bedrijfsuitstraling.

Locatie van het Holland Paviljoen
Het Holland Paviljoen is in ingedeeld in de hal Trade Fair Arena. Deze hal maakt onderdeel uit van de grote Sheikh Saeed hal waar naast landenpaviljoens ook diverse toonaangevende internationale bedrijven plaats hebben. Een plattegrond van deze hal treft u hier.

Deelnemersbijeenkomst
In november zal de deelnemersvergadering van het Holland Paviljoen plaatsvinden. Tijdens de vergadering zal het stand ontwerp aan u gepresenteerd worden en krijgt u uitgebreide informatie over uw deelname aan het Holland Paviljoen op de Arab Health.

Deelname Prijzen
Klik hier voor het totale kostenoverzicht.

Aanmelden
Is uw belangstelling gewekt en wenst u deel te nemen aan het Holland Paviljoen op de Arab Health 2018? Dan verzoeken wij u het deelnameformulier zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk vóór 1 september 2017 te retourneren.

Deelname Formulier Arab Health 2018

Kosteloze annulering is na aanmelding is niet meer mogelijk. Bij aanmelding zal een factuur voor 50% van de totale kosten naar u toegezonden worden en voorafgaand aan de beurs ontvangt u de factuur van de overige 50% en eventueel extra bestelde diensten.

Let op! Bij de indeling van het paviljoen zal zoveel mogelijk rekening worden gehouden met het ontwerp en uitstraling van het Holland Paviljoen.

Meer informatie?
Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u direct contact opnemen met Jennifer Schrage.
jennifer.schrage@tfhc.nl | +31 70 21 99 005

‹ Events overview