Landelijke Werkdag Zorgpact

Wilt u de samenwerking tussen zorgaanbieders, onderwijsinstellingen en overheden in uw regio versterken? Kom dan 6 december naar de Landelijke Werkdag Zorgpact om deze een impuls te geven! Dompel u onder in succesvolle regionale samenwerkingen, reflecteer samen op de behaalde resultaten, leer van elkaars ervaringen en bespreek uitdagingen en vervolgstappen voor de toekomst.

Landelijke Werkdag Zorgpact 2017
Samen de beste zorg bieden door goed opgeleide en deskundige professionals. Dat is de ambitie van Zorgpact. Daartoe stimuleert het Zorgpact overal in het land regionale samenwerking tussen zorgaanbieders, onderwijsinstellingen en lokale overheden, om zo onderwijs en arbeidsmarkt beter op elkaar te laten aansluiten. De Landelijke Werkdag Zorgpact 2017 staat in het teken van de resultaten die deze samenwerkingen hebben behaald, de lessen die ze daarvan geleerd hebben én de ambities die ze hebben om nog meer uit die samenwerking te halen.

Voor wie?
Iedereen die een bijdrage levert of wil leveren aan de beste zorg door goed opgeleide en kundige zorgprofessionals is van harte welkom op de Landelijke Werkdag Zorgpact 2017.

Programma
10.00 – 10.30 uur        Ontvangst en registratie deelnemers
10.30 – 11.00 uur        Opening en welkom
11.15 – 15.15 uur        Aan de slag! – bekijk, bespreek en beleef
15.30 – 16.00 uur        Afsluiting
16.00 – 16.30 uur        Netwerkborrel

Voor meer informatie zie onze website

Aanmelden
U kunt zich nu direct al aanmelden voor de Landelijke Werkdag Zorgpact. Zo weet u zeker dat u een plek heeft op deze druk bezochte dag. Aanmelden kan via dit formulier.

Doet u mee?
Om het programma zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij uw wensen maken wij graag gebruik van uw ideeën en bijdrage. In het programmaonderdeel ‘Aan de slag!’ is een belangrijke rol weggelegd voor de good practices: presentaties van regionale samenwerkingen over hun succesvolle aanpak. Van de aanleiding tot het resultaat en de geleerde lessen, met tips voor wie er ook mee aan de slag wil. Deze sessies worden mede door u en uw collega's gegeven. Dus heeft u een good practice die u wilt delen?

Dien hier uw voorstel in.

Uit de ingediende voorstellen stelt de programmaraad (bestaande uit collega's uit zorg en welzijn, onderwijs en overheid) het programma samen. Als uw voorstel wordt geselecteerd voor het programma, dan organiseert u op de Landelijke Werkdag de door u voorgestelde sessie! Indienen van voorstellen kan tot en met woensdag 13 september.

Bekijk de aftermovie van de Landelijke Werkdag Zorgpact 2016:

‹ Events overview