Increase societal impact of nutritional science

Op 1 december 2017 organiseert het JPI HDHL haar 4e internationale congres 'To work towards more societal impact of nutritional science' in Brussel. De focus van het congres is het vergroten van maatschappelijke impact van voedingswetenschap en het samenbrengen van verschillende stakeholders. Wetenschappers, beleidsmakers, onderzoeksfinanciers, gezondheidsprofessionals en de industrie gaan de dialoog met elkaar aan.

Programma in een notendop
In het plenaire programma pitchen jonge wetenschappers hun JPI HDHL project in 2 minuten nadat ze in de ochtend de professionele training ‘Speechen als Obama’ hebben gehad. In een plenair Lagerhuisdebat over het versterken van de impact van voedingsonderzoek en innovatie gaan de deelnemers met elkaar discussiëren. In de middag staan verschillende workshops op het programma. De toekomst van de voedingswetenschap, de rol van het JPI HDHL in publiek-private samenwerkingen, de update van de JPI HDHL ‘strategic research agenda’ en het organiseren van multi-stakeholder dialogen komen aan bod. Voor de mensen die vroeg uit de veren komen biedt een ‘early bird’ programma een mooie start van de dag. Onder andere  staat een plenaire sessie over de rol van het JPI HDHL in publiek-private samenwerking op het gebied van R&I op het programma. Maar ook een speeddate sessie waarbij deelnemers voorafgaand aan het congres speeddates kunnen plannen met veelbelovende contacten.

U komt toch ook?
Registreren doet u via de conferentie webpagina waar ook meer informatie over het programma en de laatste updates te vinden is. In het registratieformulier kunt u ook input geven voor stellingen voor het Lagerhuisdebat en kunt u zich aanmelden voor een parallel workshop.

Meer informatie

‹ Events overview