EIT Health Living Labs


Wil jij jouw nieuwe product of service samen ontwikkelen met én laten testen door de toekomstige gebruikers in een levensechte situatie? Wil jij de kans op een succesvolle marktintroductie van jouw start-up, MKB of KMO verhogen? Denk dan eens aan een Living Lab! Ontdek de diverse mogelijkheden en diensten en doe mee aan het "EIT Health Meet the Living Labs" event in Rotterdam op donderdag 14 december aanstaande! Voor een volledig overzicht van het programma check PROGRAMMA.

Van inhoudelijke discussies over productontwikkeling met eindgebruikers, round tables met de EIT Health Living Labs en kansen tot samenwerking met EIT Health partners... Ons doel is om je kennis te laten maken met de mogelijkheden die de EIT Health Living Labs jou als start up, MKB-er of KMO kunnen bieden.

Leer de Living Labs kennen, ontmoet de mensen die dagelijks met de Living Labs bezig zijn en spar met de partners van EIT Health, zoals imec, TU Delft en Erasmus MC. Tijdens het event bieden we je diverse mogelijkheden om te netwerken en zowel de Living Labs als andere innovatieve start ups en bedrijven te leren kennen.

Meld je aan!

‹ Events overview