Deltaplan Dementie


Het Jaarevent Deltaplan Dementie komt er weer aan! En wel op maandag 13 november in de Jaarbeurs in Utrecht. Wegens het succes van de voorgaande jaren bieden we u dit jaar voor het eerst een dagvullend programma. Een programma waarin bijdragen van onze lidorganisaties een belangrijke plaats innemen. We organiseren deze vierde editie in nauwe samenwerking met Alzheimer Nederland, PGGM, Vilans en ZonMw.

Wat kunt u zoal verwachten tijdens het Jaarevent? 
Allereerst een key-note programma met toonaangevende sprekers uit het dementieveld; Philip Scheltens en Anne-Mei The over kansen en uitdagingen vanuit het onderzoeks- en behandelveld en Adelheid Roosen met een even unieke als inspirerende kijk op de omgang met mensen met dementie.

Daarnaast volgt u één van de parallelsessies over onderzoek, dementiezorg of de dementievriendelijke samenleving. Een uitgebreid workshopprogramma en een informatiemarkt maken het programma compleet. Uiteraard in een setting waarin volop gelegenheid is voor ontmoeting met uw collega’s; beleidsmakers, onderzoekers, zorgprofessionals, trainers en docenten en zorgverzekeraars.

Aanmelden
Vanaf eind september kunt u zich voor het Jaarevent via deze website aanmelden en een keuze maken uit het workshopprogramma.

‹ Events overview