Innovation cafe: Internationalisation


Hoe kun je als zorgvernieuwer gebruik maken van de kansen die internationalisering biedt? Wat zijn de ervaringen van ondernemers? Welke ondersteuning biedt de overheid rond internationalisering? Tijdens het Innovatiecafé van Zorg voor innoveren op 21 september 2017 komen deze en andere vragen aan bod.

Samen met ervaren globetrotters kijken we tijdens dit Innovatiecafé naar internationalisering. Voor zorgvernieuwers biedt het buitenland volop kansen. Niet alleen als het gaat om subsidies of andere soorten financiering, maar ook om beter en groter onderzoek te doen, productontwikkeling te versnellen en innovaties te vermarkten. De bijeenkomst biedt een mooie gelegenheid om kennis en ervaringen te delen, elkaar te inspireren en te netwerken.

 

Aanmelden
U kunt zich hier links aanmelden voor dit Innovatiecafé in Grand Café Mammoni, Utrecht. Voorbereiden kan ook al! Bekijk eens onze InternationaliseringsGids (PDF), die inzichten en ervaringen biedt van tientallen innovatieprojecten uit het netwerk van Zorg voor innoveren, de Kamer van Koophandel en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

 

Programma
Het programma tijdens deze middag biedt een mooie mix van presentaties, discussies en mogelijkheden om te netwerken. Let op: dit is een voorlopig programma. Er kunnen zich nog wijzigingen voordoen. Houd hiervoor de website van Zorg voor innoveren in de gaten.

  • 15:00 uur: Inloop met koffie en thee
  • 15.30 uur: Inleiding door Peter Post (Task Force HealthCare)
  • 15.45 uur: Twee succesvolle internationaliseringsavonturen, door Hicham Shatou, CEO van LeQuest en Bart van den Berg, CEO van Diagnoptics.
  • 16.15 uur: Internationale mogelijkheden door Niels van Leeuwen (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland)
  • 16.30 uur: Discussie met de zaal: Hoe krijg je internationaal ondernemen van de grond en wat kan de overheid hier aan bijdragen?
  • 17.00 uur: Borrel

Over Zorg voor innoveren
Benieuwd naar wat Zorg voor innoveren (een samenwerkingsverband van vier overheidspartijen) voor jou kan doen? Bekijk dan onze animatie om te zien met welke vragen je bij Zorg voor innoveren terecht kunt.

‹ Events overview