B2b-matchmaking tijdens Regmed Europe in Paris

6 & 7 juli

Bent u actief in de regeneratieve geneeskunde? Wilt u potentiële internationale samenwerkingspartners ontmoeten en bijgepraat worden over de laatste ontwikkelingen? Kom dan 7 juli naar Regmed Europe in Parijs!

Regmed Europe is het eerste Europese matchmaking event gericht op regeneratieve geneeskunde. De matchmaking biedt (mkb-)ondernemers, onderzoeksorganisaties en patiëntenorganisaties de ideale gelegenheid om potentiële internationale partners te vinden en te netwerken.

Programma
Tijdens het Regmed Europe matchmaking event komt u alles te weten over de Europese ontwikkelingen, de relevante regelgeving en de financieringsmogelijkheden. U kunt uw organisatie en innovatieve project presenteren en één-op-één spreken met potentiële samenwerkingspartners.

Bij voldoende Nederlandse interesse organiseren de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en het Innovatie Attaché Netwerk Frankrijk op donderdagmiddag 6 juli een aanvullend bezoekprogramma in de regio Parijs, met aansluitend een informele netwerkborrel. Bij uw aanmelding hoort u hier meer over.  

Hoe werkt de matchmaking?
Wanneer u zich online aanmeldt, kunt u een bedrijfs- en samenwerkingsprofiel aanmaken. Vóór het evenement boekt u zelf afspraken in en kunt u worden uitgenodigd voor gesprekken. De geplande gesprekken duren ongeveer 20 minuten. Zo spreekt u verschillende potentiële partners over commerciële en technologische samenwerking.

Aanmelden
Meld u aan voor de matchmaking. Dat kan tot 4 juli 2017. Tot dan heeft u ook de gelegenheid om één-op-één gesprekken te boeken. Deelname is gratis. Reis- en verblijfskosten zijn voor eigen rekening.

Meer informatie
Heeft u nog vragen over de b2b-matchmaking? Neem dan contact op met:

Niels van Leeuwen
T: (088) 602 52 902
E: niels.vanleeuwen@rvo.nl

Enterprise Europe Network
Enterprise Europe Network ondersteunt ondernemers bij het vinden van handelspartners, technologische samenwerking en geeft advies over financiering en EU-wetgeving. In totaal zijn er bijna 600 organisaties in meer dan 60 landen lid van dit netwerk. In Nederland maken Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en Kamer van Koophandel (KvK) deel uit van dit door de Europese Commissie ondersteunde netwerk. Meer informatie vindt u op www.enterpriseeuropenetwork.nl.

‹ Events overview