Matchmaking tijdens MT Connect en Medtech Summit Duitsland

20 - 22 juni

Doet u zaken op gebied van de digitalisering van de medische sector? Ontmoet potentiële zakenpartners tijdens de matchmaking op de medische vakbeurs MT Connect en de Medtech Summit van 20 tot 22 juni in Nürnberg (Duitsland).

Programma ondernemersreis
De Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) organiseert een ondernemersreis naar MT Connect en MedTech Summit in Nürnberg. MT Connect in Nürnberg is een internationale vakbeurs gericht op fabrikanten, toeleveranciers en R&D-organisaties in de medisch-technologische industrie. Het vakcongres MedTech Summit vindt gelijktijdig plaats en is dé ontmoetingsplek van markt en wetenschap, waar meer dan 1.000 internationale experts elkaar ontmoeten en kennis delen.

In samenwerking met het Netherlands Business Support Office (NBSO) Stuttgart en de Duitse clusterpartners MedTechPharma en Medical Valley is er een lokaal bedrijfsbezoekprogramma. Op de beurs staan het Brainport Industries paviljoen Medizintechnik Holland en de Holland Lounge ter beschikking als informeel netwerk- en trefpunt voor Nederlandse ondernemers en hun internationale zakenrelaties. De Holland Lounge wordt georganiseerd door het NBSO Frankfurt. Voorafgaand aan de reis is er een voorbereidingsbijeenkomst.

Matchmaking
Het NBSO Stuttgart organiseert matchmaking tussen de ontwikkelaars, leveranciers en experts in de volgende medische technologiegebieden:

  • Electronica en microtechnologie: embedded systems, optics & optoelectronics, sensoring
  • Medical devices: (laser)diagnostics, robotics, (3D) medical imaging, surgery, endoscopy
  • IT en software: image processing, HMI, software development
  • E-Health, digital prevention, M-health: medical apps, wearables, telemedicine

Deelname
Deelname aan de reis kost € 750. Meld u aan voor 25 mei. Inbegrepen zijn toegang tot de beurs en de conferentie op 21 en 22 juni, individuele matchmaking, bedrijfsbezoekprogramma, diverse netwerkbijeenkomsten en lokaal vervoer. Overnachtingen en reis van en naar Nürnberg zijn voor eigen rekening. Op de website van BOM kunt u zich aanmelden voor de ondernemersreis. Startende bedrijven komen mogelijk in aanmerking voor een Starters International Business voucher.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met:

Netherlands Business Support Office Stuttgart
E info@nbso-stuttgart.de

‹ Events overview