Mission on Cyber security & Personalised medicine München and Stuttgart

1 - 3 Mei

Als vervolg op de succesvolle handelmissie naar Zuid-Duitsland in april 2016 onder leiding van onze koning en koningin, wordt van 1 t/m 3 mei 2017 een handelsmissie georganiseerd naar München en Stuttgart door Innovation Quarter. Thema's van deze missie zijn Cyber Security en Personalised Medicine.

Economische groeimotor
Zuid-Duitsland genereert ruim 40% van het Duitse BBP. De gemiddelde groei van het BBP is meer dan 3%. Hiermee is de regio in belangrijke mate verantwoordelijk voor de sterke groei van de Duitse economie. Met de kennisintensieve industrieën, enorme innovatiekracht en sterke R&D-landschap biedt Zuid-Duitsland groeikansen voor Nederlandse bedrijven.

Programma Personalised Medicine
Beieren en Baden-Württemberg hebben met bloeiende clusters als BioM en Bioregio STERN twee belangrijke Life Sciences hotspots binnen hun grenzen.

Innovation Quarter richt zich bij deze missie op bedrijven die technolgieën ontwikkelen die de trend naar steeds persoonlijkere gezondheidszorg mogelijk maken: Personalised Medicines. Het programma is erop gericht om voor deze ondernemingen te matchen met potentiële samenwerkingspartners en om overall een beter beeld te schetsen van hun kansen in Zuid-Duitsland. 

Met de delegatie bezoeken we Duitse bedrijven die openstaan voor samenwerking op het gebied van marktbetreding en innovatie. Een groot deel van het programma in beide steden zal draaien om match making en parterning tussen de deelnemers van de missie en potentiële Duitse partners.

In samenwerking met de Haagse Hogeschool en het Goethe Instituut (vanuit hun gezamenlijke Zukunft Deutschland programma) wordt bovendien een intensief voorbereidingsprogramma aangeboden.

Voor wie?
Voor zowel het programma voor Cyber Security als voor Personalised Medicine zijn 25 plaatsen beschikbaar. Innovation Quarter nodigt CEO/CTO/COO’s en hoofden R&D en business development uit deel te nemen aan de missie. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wacht niet te lang met inschrijven! Er wordt een maximum van 2 inschrijvingen per bedrijf gehanteerd. 

Ga voor meer informatie naar de Innovation Quarter website of meld je direct aan via deze link: https://www.aanmelder.nl/handelsmissiezuidduitsland

‹ Events overview