Health Valley Partners on Tour 'Ondernemen in de zorg'

Health Valley Netherlands organiseert in samenwerking met partner NLC | The Healthtech Incubator de netwerkbijeenkomst “Health Valley Partners on Tour - Ondernemen in de Zorg”. We nodigen u hier van harte voor uit. Een "Partners on Tour" bijeenkomst is uitsluitend bestemd voor partners van het Health Valley netwerk en vindt plaats op locatie van één van de partners.
 
De wereldbevolking groeit en de zorgkosten groeien mee. Innovatie is hard nodig om de zorg toegankelijk en betaalbaar te houden. In de praktijk zien we dat innoveren moeilijk is en dat veel waardevolle uitvindingen die markt niet bereiken. 

Waar ligt dat aan? Het ontwikkelen van een uitvinding tot een bruikbaar product vraagt om ondernemerschap. NLC | The Healthtech Incubator geeft een kijkje achter de schermen en legt uit wat ondernemerschap binnen de zorg nu daadwerkelijk betekent. Daarnaast maken we kennis met de laatste innovaties binnen de zorg: van intelligente software om CT-scans automatisch te analyseren en interpreteren tot een robotisch assistent voor minimaal invasieve laparoscopische chirurgie.

Wanneer: 12 april 2017
Hoe laat: 15.15 - 17.30 uur met aansluitend borrel
Waar: NLC (Amsterdam Health & Technology Center, Paasheuvelweg 25, 1105 BP Amsterdam)
Deelname: gratis, uitsluitend voor partners van Health Valley

Bezoek de Health Valley website voor meer informatie en registratie.

‹ Events overview