Create Health Network Event

Locatie: Bartholomeus Gasthuis Utrecht
Tijd: 13.00 - 17.00

Komend najaar zullen ZonMw en NWO een nieuwe call van 3 mln. euro uitzetten getiteld Create Health met eHealth. In deze call zijn er mogelijkheden voor research op alle drie de actielijnen van Create Health. Naast zelfstandig functioneren met dementie zijn dat leefstijl beïnvloeding (preventie overgewicht) en voorkomen eenzaamheid bij ouderen (bijv. door community vorming). Tijdens deze bijeenkomst nemen we u mee in deze plannen en is er gelegenheid uw ideeën in te brengen.

Programma
13:00 – 17:00 uur

  • Update Create Health: Toelichting op activiteiten van het afgelopen half jaar
  • Presentatie FIT en Roodkapje: De 2 gehonoreerde projecten uit de call ‘langer zelfstandig met dementie’ in 2015
  • Interview ‘Punt aan de horizon ten aanzien van eHealth’: En hoe bereik je deze?  Door: Nico van Meeteren (Health~Holland), Bart Ahsmann (CLICKNL) en  Jann de Waal (Topteam Creatieve Industrie)
  • Inleiding op nieuwe call ‘Create Health met eHealth’: Bespreking van de activiteiten en hoe deel te nemen.
  • Uiteen in 3 groepen: Thematisch / Consultatie Op Inhoud: Aansluitend plenaire terugkoppeling en afronding van de bijeenkomst
  • Borrel: Van 16:00 – 17:00 is er gelegenheid te netwerken tijdens onze borrel

Geïnteresseerd? Meld u aan!
U kunt gratis deelnemen aan de Create Health Netwerkbijeenkomst, door u aan te melden voor het Create Health Netwerk via createhealth@clicknl.nl.

Lees meer informatie over de crossover tussen Creatieve Industrie en Life Sciences & Health op de Create Health crossover pagina.

‹ Events overview