Vacature: Junior Medewerker Innovatie

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die ons team gaat ondersteunen. Binnen ons programma GROZ ga je samen met onze partners aan de slag om de gezondheid van alle inwoners van Nederland te verbeteren. Binnen GROZ slaan burgers, overheid, zorginstellingen, kennisinstellingen, zorgverzekeraars, en ondernemers de handen ineen. Gezamenlijk wordt er gewerkt aan concrete zorgvernieuwingen, met als doel vitaal functionerende burgers in een gezonde economie. Hierbij staat de behoefte van de burger centraal.

Verder hou je je bezig met Human Capital. Hierin ligt de focus op toekomstbehendige professionals zodat Nederland economisch tot de mondiale top blijft behoren. De huidige krapte op de arbeidsmarkt laat zien dat het hoog tijd is voor verandering. Snelle transities als gevolg van digitalisering en robotisering leiden tot nieuwe banen en taken. Dit vraagt om voldoende (toekomstige) professionals met de juiste competenties. Lijkt dit je een leuke uitdaging? Solliciteer dan vandaag nog!

Bekijk de hele vacature hier

Solliciteer nu!

Ben je geïnteresseerd? Leuk! Stuur je cv en motivatiebrief via een email naar: Ernst Nagel, Operations Director Health~Holland, HR@health-holland.com. Heb je vragen of wil je meer informatie, dan kun je contact opnemen met hem via 070-2051400. De uiterste inzenddatum is 18-11-2022Wij zien uit naar je sollicitatie! 

Vacature: Junior Medewerker Innovatie

‹ News overview