Health~Holland Update: In de Spotlight: Publiek-Private Partnerschappen

In deze Update zetten wij diverse life sciences & health Publiek-Private Partnerschappen (PPP's) en samenwerkingen in de spotlight! Wij berichten u over de ontwikkelingen en hun economische en maatschappelijke impact.

In het voorwoord vertelt Bernard Mulder, algemeen directeur van RegMedXB meer over het ontstaan en de impact van het Publiek-Private Partnerschap RegMedXB. Hij haakt in op het belang van bedrijven in het PPP: “Bedrijven zijn onmisbaar bij het vraagstuk hoe je een ontwikkeling naar de markt brengt. Om deze reden zijn zij in onze hele strategie betrokken.” Daarnaast leest u in het voorwoord ook over de beschikking van de PPS-toeslag 2022! Lees meer over de PPP's e/MTIC en ABOARD in het eerste hoofdstuk. Het tweede hoofdstuk staat geheel in het teken van sector-overstijgende projecten en partnerschappen. Bekijk de zojuist gelanceerde animatievideo van de Samenwerkende Gezondheidsfondsen en de Topsector Life Sciences & Health over het Programma Immunologie. Het derde hoofdstuk is volledig gewijd aan verschillende projecten en programma's. Lees hier meer over o.a. het project Parkinson op Maat en het project Mentale Gezondheid.

Op onze weg naar de toekomst kunnen wij nog veel van elkaar leren. Raak geïnspireerd door de Health~Holland Update en laten we met zijn allen samenwerken om economische en maatschappelijke impact te creëren.
 

Lees hier de Update: 'In de Spotlight: Publiek-Private Partnerschappen'

 

Health~Holland Update: In de Spotlight: Publiek-Private Partnerschappen

‹ News overview