17 Initiatieven Ingediend voor de NWA-call ‘Veiligheidsbeoordeling via Proefdiervrije Modellen’

Voor de NWA-call ‘Veiligheidsbeoordeling via proefdiervrije modellen’ hebben 17 initiatiefnemers hun idee ingediend. De initiatieven zijn gericht op de acceptatie en implementatie van bestaande proefdiervrije modellen. De initiatiefnemers kunnen nu beginnen aan de consortiumvorming voordat zij hun aanvraag gaan uitwerken. Op 28 oktober organiseren NWO en ZonMw een matchmakingbijeenkomst om aanvragers bewust te maken van alle lopende initiatieven en mogelijkheid te bieden tot eventuele samenwerking.

De ingediende initiatieven

De 17 initiatieven gaan o.a. over 3D bioprinting, validatie van proefdiervrije modellen en in vitro 3D ademhalingsmodellen. Hier vind je een lijst met alle initiatieven die zijn ingediend voor de call Veiligheidsbeoordeling via proefdiervrije modellen (NWA).

Online matchmaking 28 oktober

De verplichte matchmakingsbijeenkomst voor het faciliteren van consortiavorming voor de 17 initiatieven vindt online plaats op 28 oktober 2021 van 09.00-12.30. Kennisinstellingen, maatschappelijke stakeholders en praktijkpartners kunnen zich aanmelden om te verkennen of ze zich bij een initiatief aan willen sluiten.

Registreren

Meld je hier aan voor de matchmakingbijeenkomst.

Bron: NWO 

Meeting

‹ News overview