Namens Nederland - Wat vind Jij Belangrijk?

“Wij zijn een land van duizend meningen die stuk voor stuk gehoord moeten worden. Want alleen zo maken we van Nederland een land waar iedereen zich thuis kan voelen. Daarom willen we graag van jou horen wat je belangrijk vindt en hoe Nederland er volgens jou straks uit zou moeten zien. Doe daarom ook mee aan de Namens Nederland Enquête.”

Namens Nederland is een onafhankelijk, belangeloos en breed gedragen initiatief. Samen met 60 mede- initiatiefnemers, waaronder bedrijven, maatschappelijke organisaties, koepelorganisaties, mediapartijen, vakbonden en verenigingen zijn we gestart met het gezamenlijke initiatief Namens Nederland. Al meer dan 170.000 deelnemers hebben meegedaan aan deze enquête en er zijn honderden ideeën op het Namens Nederland ideeën platform geplaatst.

Namens Nederland kijkt nu vooruit naar het de gemeenschappelijkheid en de toekomst van Nederland. Wat vinden de inwoners van Nederland belangrijk (o.a. wat willen we behouden/ veranderen, waarden en thema’s) én in hoeverre zijn we bereid (uitruil in tijd en geld) om datgene te bereiken? Samen maken we Nederland! Doe mee aan Namens Nederland! Het beantwoorden van de vragen kost je ongeveer 15 minuten. Alvast bedankt, ook namens Nederland.

Bron: Namens Nederland

Enquete

‹ News overview