De Zorgambassade Is Op Zoek Naar Doeners én Denkers!

De Zorgambassade is op zoek naar doeners én denkers! Ben jij werkzaam in de zorg en wil jij een verschil maken? Meld je dan aan bij de Zorgambassade via www.zorgambassade.nl en pak één jaar lang samen met andere professionals hardnekkige zorgproblemen aan.

De Zorgambassade in drie zinnen

De Zorgambassade is de nationale denk- en doetank voor de zorg. Elk jaar buigen zestien ambitieuze zorgprofessionals zich over de belangrijkste problemen uit de zorg. Deelnemers uit verschillende hoeken van de zorg combineren hun aandacht en kennis tot concrete, schaalbare oplossingen. 

Missie

De Zorgambassade brengt verschillende spelers uit het zorglandschap bijeen in een denk- en doetank om samen barrières in het zorglandschap weg te nemen door concrete en schaalbare oplossingen te vinden en te implementeren. 

De overtuiging is dat uiteindelijk elke speler in het zorglandschap de beste zorg wil bieden voor de Nederlandse patiënten. Om dit te bereiken moet er meer samenwerking komen, moet kennis gedeeld worden en moeten we samen de schouders zetten onder de meest complexe problematiek. De deelnemers worden Zorgambassadeurs, en creëren vervolgens een langdurig netwerk van zorgverbeteraars, van professionals die weten hoe het beter kan en zich daar samen voor blijven inzetten. Op die manier wordt de zorg in Nederland toekomstbestendig. 

Wil je weten wat Zorgambassadeurs van 2020 van hun deelname vinden? Bekijk dan onderstaande video.
Bron: Zorgambassade

Doctor

‹ News overview