Health~Holland vacancy for Junior Innovation Coordinator

De Topsector Life Sciences & Health is op zoek naar een nieuwe collega. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je werken in een dynamische omgeving in de Life Sciences & Health Sector? Misschien is de functie Junior Innovatie Coördinator iets voor jou!

Health~Holland, zoals het uitvoerende bureau van de Topsector LSH zich naar buiten toe profileert, heeft de laatste jaren een sterke groei doorgemaakt qua aantal en omvang van de door haar gesubsidieerde publiek-private R&D samenwerkingsprojecten (PPS) en programma’s. Op jaarbasis investeert de Topsector LSH bijna 60 miljoen euro aan PPS-toeslag (overheidssubsidie) om innovatie in de sector te stimuleren, waarbij bedrijfsleven en onderzoekinstellingen samenwerken.

Lees hier meer in de vacature Junior Innovatie Coördinator

Inzendingen kunnen gestuurd worden naar drs. Ernst Nagel, Operations Director Health~Holland (nagel@health-holland.com). Uiterste inzenddatum is 16 augustus 2019.

‹ News overview