Stoptober

De voorbereidingen voor de zesde editie van ‘Stoptober, 28 dagen niet roken!’zijn inmiddels begonnen! De landelijke campagne trapt af op 6 september.

Net als voorgaande jaren faciliteert het Trimbos-instituut ook in 2019 de inzet van Stoptober via zorgprofessionals. Zodat zorgprofessionals de campagne tijdig en adequaat bij hun patiënten onder de aandacht kunnen brengen. Hieronder leest u wat het Trimbos-instituut u zoal te bieden heeft.

Stoptober-posters, -flyers en -visitekaartjes

De Stoptober Toolkit 2019is vanaf heden te bestellen. U kunt dit GRATIS doen via de Trimbos-webwinkel.

Een Stoptober-toolkit bevat:

  • 2 posters
  • 100 flyers
  • 100 visitekaartjes

Als u de Stoptober-toolkit nubestelt, ontvangt u deze in de loop van augustus. Zo heeft u het materiaal in huis wanneer de campagne start. Zolang de voorraad strekt, OP=OP!

Lokale of regionale afstemming

Wilt u aanhaken aan een breder lokaal of regionaal Stoptober-activiteitenplan, of wilt u hier zelf het voortouw in nemen? Dan kan afstemming gezocht worden met uw GGD-regio. U kunt dit kenbaar maken via stoptober@trimbos.nlof stoptober@ggdghor.nl

Meer informatie op onze website

Bovenstaande en meer vindt op onze website. Hier leest u onder meer wat Stoptober precies inhoudt en hoe u zelf met Stoptober aan de slag kunt gaan. Ook vindt u er handige tips om patiënten te motiveren om (28 dagen) te stoppen met roken en handvatten om Stoptober in te bedden in uw contactmomenten. Heeft u na het bezoeken van de website nog een vraag? Mail dan naar stoptober@trimbos.nl

‹ News overview