Health~Holland is looking for an intern public-private partnerships

De Topsector Life Sciences & Health is op zoek naar een enthousiaste en leergierige stagiair. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je ervaring opdoen in een dynamische omgeving in de Life Sciences & Health Sector? Misschien is de stageplek Publiek-Private Samenwerking iets voor jou!

Health~Holland, zoals de Topsector zich naar buiten toe profileert, heeft de laatste jaren een sterke groei doorgemaakt qua aantal en omvang van de door haar gesubsidieerde publiek-private R&D projecten en programma’s. In deze vaak meerjarige onderzoeksprojecten werken bedrijfsleven en onderzoekinstellingen samen in publiek-private samenwerkingsverband aan nieuwe innovaties in biotech, medtech en de zorgsector. Voor het in Den Haag gevestigde Health~Holland bureau zijn wij op zoek naar een stagiair Publiek-Private Samenwerking (32-40 uur p/w).

Download de vacature voor stagiair Publiek-Private SAmenwerking voor meer informatie.

Wij bieden naast een marktconforme stagevergoeding een dynamische stage in een inspirerend team met veel ruimte voor eigen initiatief. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dr. Jolande Zijlstra, Innovatiemanager, via 070-2051404 of stuur een mail naar zijlstra@health-holland.com. De uiterste inzenddatum is 3 juli 2019.

‹ News overview