Vacancy: Health~Holland is looking for a Programma Manager GROZ

De Topsector Life Sciences & Health is op zoek naar een nieuwe collega. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je werken in een dynamische omgeving in de Life Sciences & Health Sector? Misschien is de functie Programmamanager GROZ iets voor jou!

Health~Holland, zoals het uitvoerende bureau van de Topsector LSH zich naar buiten toe profileert, heeft de laatste jaren een sterke groei doorgemaakt qua aantal en omvang van de door haar gesubsidieerde publiek-private R&D samenwerkingsprojecten (PPS) en programma’s. Op jaarbasis investeert de Topsector LSH bijna 60 miljoen euro aan PPS-toeslag (overheidssubsidie) om innovatie in de sector te stimuleren, waarbij bedrijfsleven en onderzoekinstellingen samenwerken.

Daarnaast werkt Health~Holland ook aan het inrichten van de toekomstige gezondheidszorg. Een programma wat zich hierop richt is het in 2018 gelanceerde GROZ initiatief. GROZ staat voor de kanteling van de gezondheidzorg en is letterlijk een anagram van het woord ZORG, waarbij niet de Z van ziekte vooropstaat, maar de G van gezondheid. Binnen dit initiatief werken burgercoöperaties, patiëntenorganisaties, zorgprofessionals, ondernemers en financiers samen aan een inrichting van de zorg waar uitgegaan wordt van de behoeften van de burgers (ook in hun rol van patiënt) en waar preventie en zorg op de juiste plek en op het juiste moment geboden wordt. Voor het in Den Haag gevestigde Health~Holland bureau zijn wij per direct op zoek naar een Programmamanager GROZ (36-40 uur p/w).

Lees hier de vacature voor Programmamanager GROZ

Inzendingen kunnen gestuurd worden naar drs. Ernst Nagel, Operations Director Health~Holland (nagel@health-holland.com). Uiterste inzenddatum is 11 april 2019.

‹ News overview