Registration FIGON Dutch Medicines Days open

Vanaf nu kunnen belangstellenden zich inschrijven voor de twintigste editie van de FIGON Dutch Medicines Days. Dit jaarlijks terugkerende evenement vindt dit jaar plaats op 1 en 2 oktober in congrescentrum De Reehorst in Ede.

The Dutch Medicines Days is de conferentie waar betrokken partijen vanuit de geneesmiddelensector, instituten en overheid bevindingen presenteren, nieuwe wetenschappelijke inzichten met elkaar delen en hun netwerk versterken. Het thema voor de Dutch Medicines Day is dit jaar ‘Sustainable innovation in Oncology; from molecule to man, societal sustainability & health economy’.

Prix Galien
Ook dit jaar werkt FIGON bij het event samen met biotechbedrijven en worden nieuwe startups vanuit diverse Science Parcs verwelkomd. Onderdeel van het congres is de uitreiking van de Prix Galien, de voormalige Galenusprijs. Hiervoor kunnen nog tot en met 26 april kandidaten worden aangedragen.

FIGON is het integraal platform voor innovatief geneesmiddelonderzoek in Nederland. De Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen is partner van het event.

Aanmelden FIGON Dutch Medicines Day

Website Prix Galien

Registration FIGON Dutch Medicines Days open

‹ News overview