Health~Holland is looking for a Programme Assistant

De Topsector Life Sciences & Health is op zoek naar een nieuwe collega. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je werken in een dynamische omgeving in de Life Sciences & Health Sector? Misschien is de functie Programma Assistent iets voor jou!

Health~Holland, zoals de Topsector zich naar buiten toe profileert, heeft de laatste jaren een sterke groei doorgemaakt qua aantal en omvang van de door haar gesubsidieerde publiek-private R&D projecten en programma’s. In deze vaak meerjarige onderzoeksprojecten werken bedrijfsleven en onderzoekinstellingen samen in publiek-private samenwerkingsverband aan nieuwe innovaties in biotech, medtech en de zorgsector. Voor het in Den Haag gevestigde Health~Holland bureau zijn wij op zoek naar een Programma Assistent (36-40 uur p/w).

Download de vacature voor Programma Assistent voor meer informatie.

Inzendingen kunnen gestuurd worden naar drs. Ernst Nagel, Operations Director Health~Holland (nagel@health-holland.com). Uiterste inzenddatum is 24 januari 2020.

‹ News overview