Health Foundations and Top Sector LSH work together on new call on chronic illness

Ruim 8 miljoen Nederlanders hebben een chronische ziekte. De helft hiervan heeft er zelfs meerdere. Dit heeft een enorme impact op hun kwaliteit van leven, op onze economie en op de maatschappij. Het is onze uitdaging om deze impact te verminderen. Heeft u een mooie, patiëntgerichte oplossing voor ogen en wilt u hiernaar onderzoek doen, maar ontbreekt het u aan de middelen en partners om deze oplossing te realiseren? De nieuwe 'Beter Gezond' call is uw kans!

‘Beter Gezond’ is een samenwerking tussen de ruim 20 fondsen van de Samenwerkende GezondheidsFondsen en de Topsector Life Sciences & Health (LSH). Gezamenlijk wordt ern 3 miljoen euro beschikbaar gesteld voor maximaal 50% cofinanciering van onderzoek, dat leidt tot innovatieve oplossingen, die mensen met een chronische ziekte zo fit en betrokken mogelijk laten leven.

Bekijk de video-oproep tot indienen van projecten voor 'Beter Gezond'.

Meer informatie is te vinden op www.SGFBeterGezond.nl.

Health Foundations and Top Sector LSH work together on new call on chronic illness

‹ News overview