Holland Medical Guide

Schrijf u nu in voor de Holland Medical Guide 2015 - 2016 en presenteer uw organisatie bij meer dan 5.000 contacten wereldwijd!

De Holland Medical Guide (HMG) is een samenwerking tussen de Topsector Life Sciences & Health (LSH) – Health~Holland en de Task Force Health Care en biedt uw organisatie de unieke kans om uzelf wereldwijd te presenteren. De HMG is een op het buitenland gerichte gids van de Topsector LSH waarin de profielen van organisaties actief in de Nederlandse LSH sector centraal staan. De 2014 editie was een groot succes! Naast de verspreidde 2.000 hardcopy’s is deze ruim 12.000 keer online bekeken. U kunt de HMG 2014 bekijken via deze link.

Verspreiding 
De HMG wordt verspreid onder meer dan 5.000 relaties, partners en instanties over de hele wereld. Zo zal deze onder andere naar relevante Nederlandse ambassades, consulaten en NBSO’s worden gestuurd. Daarnaast wordt de HMG gedeeld met o.a. ziekenhuizen, investeerders, distribiteurs en overheidsofficials in binnen- en buitenland. Tot slot wordt de HMG gebruikt tijdens healthcare missies, bezoeken, internationale vakbeurzen en healthcare events in Nederland.


Nieuw (!)

  • Nieuwe Health~Holland huisstijl: de stijl zal volledig in lijn zijn met de Topsector LSH Health~Holland branding welke is gelanceerd door Minister Schippers tijdens de ‘Top Export Zorg’ op 16 december 2014, om zo nóg meer gebruik te maken van de internationaal sterke reputatie van de Nederlandse gezondheidszorg (zie preview onderstaand en in de bijlage);
  • Gereduceerde prijs organisatieprofiel: gegeven het belang en de impact van de gids biedt de Topsector LSH u graag een organisatieprofiel aan voor slechts €150,- excl. BTW (voorheen €245,- excl. BTW);
  • Keywords register: naast de reeds bestaande zoekmatrix achter in de gids wordt een ‘keyword register’ toegevoegd zodat uw organisatie nóg beter vindbaar is voor de lezer op basis van drie door u aangeleverde keywords.


Uw Organisatieprofiel en/of Advertentie
Voor een vermelding in de HMG 2015-2016 kunt u kiezen uit een organisatieprofiel, een halve pagina advertentie of een hele pagina advertentie. Ook zal uw organisatie makkelijk vindbaar zijn voor relevante buitenlandse zakenpartners middels het ‘keyword register’ en de ‘zoekmatrix’ achter in de gids.

Aanmelden
Klik hier voor het aanmeldformulier voor deelname met een organisatieprofiel, een halve- en/of hele advertentiepagina. Deze kunt u ingevuld retour sturen naar epe@tfhc.nl. Na ontvangst van het aanmeldformulier zullen wij u een bevestigingsmail sturen met informatie over de aanleverprocedure. 

De deadline voor aanmelding is 7 mei 2015.
 

Preview

NB: bovenstaande opmaak van de HMG 2015-2016 is onder voorbehoud en aan verandering onderhevig.

Meer informatie
Bij interesse in een organisatieprofiel en/of advertentie, verdere specificaties en overige vragen kunt u terecht bij Narindra Bhiekhemsing via epe@tfhc.nl of via +31 79 353 14 88.

‹ News overview