Health Innovation Euregion 2023 - 2e editie

Voor de tweede keer organiseren we Health Innovation Euregion in het MECC Maastricht op 27 juni 2023 samen met Brightlands, Medace, Medtronic, Rabobank, Gemeente Maastricht en LIOF. Sponsors zijn Codex4SME en Health Holland.

Het Health Innovation Euregion Event 2022 in MECC Maastricht heeft de ambitie om ondernemerschap en samenwerkingen in de innovatie van producten en diensten voor de menselijke gezondheid te vergroten. Dit doen we door de ecosystemen van Zuid-Nederland, Belgisch en Nederlands Limburg en Noordrijn-Westfalen met elkaar te verbinden en te laten zien wat ze voor ondernemers kunnen betekenen. We verwachten 200 gasten.

Inhoud van de conferentie: Engelstalige lezingen van startende/scale-up ondernemers, netwerken en een matchmaking mogelijkheid voor aanvang van de lunch.

Doelgroep: ondernemers die hulp nodig hebben bij de groei van hun bedrijf en behoefte hebben aan meer contact in Zuid-Nederland(met de nadruk op Limburg), Belgisch en Nederlands Limburg en Noordrijn-Westfalen.

Het programma begint vorm te krijgen.

Meer informatie over het evenement vind je op de website van LifetecZONe.

‹ Events overview