Zakendoen met de Verenigde Naties? Bezoek het International Procurement Seminar

-

Bent u geïnteresseerd in zakendoen met de Verenigde Naties (VN)? Als u graag kennismaakt met inkoopexperts van VN-organisaties en wil meedoen met workshops en paneldiscussies, is het International Procurement Seminar (IPS) een aanrader voor u. Meld u nu aan voor dit evenement!

Het seminar is bedoeld voor bedrijven die geïnteresseerd zijn in opdrachten voor de Verenigde Naties. Denk aan het leveren van goederen voor VN-noodhulpoperaties, producten voor UNICEF-projecten of diensten voor langjarige ontwikkelingsprogramma's. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), Enterprise Ireland en het Foreign, Commonwealth & Development Office van het Verenigd Koninkrijk (VK) organiseren het evenement.

Tijdens het seminar in Kopenhagen kunnen bedrijven uit Nederland, Ierland en het VK in 1-op-1-gesprekken kennismaken met inkoopexperts van verschillende VN-organisaties. Daarnaast biedt het seminar u de kans om vele andere strategische partners te ontmoeten.

VN-organisaties die meedoen zijn:

  • Bevolkingsfonds van de Verenigde Naties (UNFPA);
  • Bureau van de Hoge Commissaris van de Verenigde Naties voor de Vluchtelingen (UNHCR);
  • Kinderfonds van de Verenigde Naties (UNICEF);
  • Ontwikkelingsprogramma van de Verenigde Naties (UNDP);
  • Organisatie van de Verenigde Naties voor Industriële Ontwikkeling (UNIDO);
  • Secretariaat van de Verenigde Naties (UNS);
  • VN-Bureau voor Projectondersteunende Diensten (UNOPS);
  • Wereldgezondheidsorganisatie (WHO);
  • Wereldvoedselprogramma (WFP).

Kansen voor Nederlandse bedrijven

In 2021 kochten de Verenigde Naties in totaal voor $ 29,6 miljard aan goederen en diensten. Hiervan werd $ 629 miljoen bij Nederlandse bedrijven besteed. Geneesmiddelen, voedsel en levensmiddelen, energie-oplossingen, medische instrumenten, telecommunicatie en IT, transport en voertuigen, professionele diensten en emergency kits zijn een paar voorbeelden van goederen en diensten die VN-organisaties bij Nederlandse bedrijven inkochten.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor het seminar via de UN Global Marketplace. Klik hiervoor op de knop 'Express interest'. Als u nog niet geregistreerd bent op de UN Global Marketplace, moet u eerst een account aanmaken. De uiterste aanmelddatum is 10 januari 2023.

Aanmelden

Kosten

De deelnamekosten zijn € 200 per persoon. Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.

Bron: RVO

‹ Events overview