LifetecZONe eindejaarsbijeenkomst 2022

Banenr

Een eindejaarsbijeenkomst speciaal voor ondernemers die practische tips kunnen gebruiken bij markttoegang en meer grip willen op de geldstroom vanuit de zorgverzekeraars. Daarnaast is deze bijeenkomst DE ontmoetingsplaats om andere ondernemers in life sciences en medische technologie informeel te ontmoeten.

Dien via het inschrijfformulier je vragen in, zodat expert Ron de Graaff deze kan verwerken in zijn presentatie. Maak gebruik van deze mogelijkheid om efficiënter en beter voorbereid je product naar de markt te brengen. Lees: ‘Meer geld verdienen’.

Voor leden van LifetecZONe is er de mogelijkheid een tafelpresentatie in te richten. Wij regelen de statafel en eventueel stroom. Demonstraties en productpresentaties worden het meest op prijs gesteld. Maak je wensen kenbaar op het inschrijfformulier.

Tot 14 december!

Programma in het kort

14.30  Inloop, koffie/thee en vlaai

15.00  Welkom door dagvoorzitter Peter Hollanders, director business development BasicPharma en bestuurslid LifetecZONe

15.05  Introductie moderator Ingrid Relou, Atalanta Business Consulting

15.15  Markttoegang en vergoeding in de EU markt voor farmaceutische producten, medische hulpmiddelen en diensten, door Ron de Graaff, CEO Seijgraaf 

Afhankelijk van de product markt combinatie, het bedoelde gebruik, de van toepassing zijnde wet- en regelgeving en zeker de “unmet medical need” maakt het zoeken naar de beste weg om zo snel mogelijk markttoegang te realiseren niet eenvoudig. Ron de Graaf zal praktische tips en tricks geven waarmee je het heel proces efficiënter kan doorlopen. Ook zal de visie van de overheid worden besproken. Want vergoeding krijgen is één ding, vergoeding behouden is ook een uitdaging.

15.50 Subsidieaanvragen en markttoegang strategie: reflectie door Ron Coenen, directeur TRIAS en bestuurslid VNO NCW Limburg en een ervaringsdeskundige vanuit de Rabobank

16.20 uur  Pauze 

16.40 uur Pitches van leden:

17.00 Wrap up en Borrel

Meld je hier aan

Deze bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door Health~Holland en de Rabobank

Bron: LifetecZONe

‹ Events overview