Economische missie Californië (VS): Urban Mobility - Life Sciences & Health

-

Wilt u zakendoen in Californië op het gebied van Urban Mobility of Life Sciences & Health? Ga dan van 5 tot en met 10 september mee met deze economische missie met Liesje Schreinemacher, minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking (o.v.b.), Ernst Kuipers, minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, en Vivianne Heijnen, staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat. Jacco Vonhof, voorzitter MKB-Nederland, fungeert als zakelijk missieleider.

De missie biedt het Nederlands mkb dat actief is in deze sectoren, volop gelegenheid om te netwerken, kennis te maken met de lokale markt en in contact te komen met potentiële zakenpartners en/of opdrachtgevers.

Tijdens deze economische missie helpen wij u om de juiste contacten te leggen en afspraken te maken via netwerkgesprekken. De aanwezigheid van de bewindspersonen geeft u bovendien een unieke kans om op hoog niveau contacten te leggen en uit te bouwen. Daarnaast kunt u in hun bijzijn bijvoorbeeld contracten of een Memorandum of Understanding (MoU) ondertekenen.

Sectoren en programma

Life  Sciences & Health
Dit zijn de thema’s:

  • digitale gezondheidszorg;
  • medische technologie bij instellingen en in de persoonlijke leefomgeving;
  • integrale zorgoplossingen;
  • onderzoek, onderwijs en de toepassingen in de patiëntenzorg;
  • productontwikkeling.

Voor wie?

Deelname aan deze missie staat uitsluitend open voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen die actief zijn in de bovenstaande thema's.

Wil je meer informatie over de life science & health sector in Californië? Klik hier.

Het voorlopige programma is ook al bekend, je leest het hier: programma

Voor meer informatie over de missie, het programma en de kansen voor genoemde sectoren zie: www.rvo.nl/missievs

Praktische info 

Aanmelden
Meld u aan voor deelname. De uiterste inschrijfdatum is 15 juni 2022. Per organisatie kunnen maximaal 2 personen deelnemen. Iedere deelnemer meld zich apart aan. RVO vindt het belangrijk dat de bedrijven en kennisinstellingen die meegaan binnen de genoemde opzet en inhoudelijke focus van de missie vallen. Aanmelding betekent daarom niet automatisch deelname aan de missie.

Datum & locatie
Maandag 5 september 09:00 - 17:00 t/m zaterdag 10 september 09:00 - 17:00
In Californië

Kosten
Deelname kost € 950 per organisatie (maximaal 2 personen). Reis- en verblijfskosten zijn voor eigen rekening.

Meer weten?
Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met: Jos Hermsen (sector LSH), E: jos.hermsen@rvo.nl of Karin Schipper (sector Urban Mobility) E: karin.schipper@rvo.nl. Of bekijk de website.

Organisatie
De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseert deze missie in nauwe samenwerking met het ministerie van Buitenlandse Zaken, het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, het Nederlands economisch netwerk in de Verenigde Staten, VNO-NCW/MKB-Nederland en betrokken brancheorganisaties.

Bron: RVO

‹ Events overview