Kwartaalsessie Gezamenlijk voor Gezonde Regio's | Bestaanszekerheid

-

Op 16 juni, 13:30-16:30, organiseren we weer een Gezamenlijk voor Gezonde Regio’s kwartaalsessie! Deze sessie zal plaats vinden als satellietsessie parallel aan de Dutch Health Week in de Jaarbeurs in Utrecht. De Dutch Health Week is het grootste en inspirerende evenement voor gezondheid en zorg. Op deze manier kun je er een hele gezondheidsdag of zelfs week van maken door het bijwonen van deze sessie te combineren met een bezoek aan de Dutch Health Week! 

Het thema van deze kwartaalsessie is 'bestaanszekerheid'. Herman Jintie, directeur van Medische Zending, zal een presentatie geven over bestaanszekerheid en de gezondheidszorg in Suriname. Ook krijgen we updates vanuit verschillende regio's en gaan we weer met elkaar in dialoog over de bouwstenen (Bekostiging, Data/ICT, Lerend Vermogen, Monitoring en Samenwerking). Zo gaan we o.a. met Daan Bultje in gesprek over PLUK, de bloeiende samenwerking tussen regienetwerk HANNN, Institute for Positive Health en Alles is Gezondheid. 

Ben jij erbij? Leuk! Meld je even voor de sessie aan via deze link

Wil je nog meer inspiratie en kennis opdoen over gezondheid en zorg, bekijk dan het programma van de Dutch Health Week en meld je ook daarvoor aan via de website!

Flyer GvGR

 

‹ Events overview