Kansenwebinar Life Sciences & Health in Peru

Bent u een ondernemer in de sector Life Sciences & Healthcare? En heeft u interesse in zakendoen in Peru? Neem dan op 20 juni online deel aan het kansenwebinar 'Life Sciences & Health in Peru' en ontdek welke kansen er voor uw bedrijf liggen in dit Zuid-Amerikaanse land.

Maandag
20 juni
15:00 - 16:00

Uiterste aanmelddatum: 18 juni; aanmelden via https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_-u_8uKKTSi-bZlm4RY8e8g
Deelname is gratis
Meer informatie: https://www.rvo.nl/evenementen/kansenwebinar-life-sciences-health-peru

Tijdens het webinar wordt een marktonderzoek naar de Peruaanse Life Sciences & Healthcare-markt gepresenteerd. Naar verwachting groeit de gezondheidsmarkt in Peru gemiddeld met 6% over de komende jaren.

Het marktonderzoek heeft specifiek gekeken naar kansen voor Nederlandse ondernemers. Uit het onderzoek blijkt dat de behoeften in de Peruaanse gezondheidsmarkt goed aansluiten op Nederlandse kennis en producten.

Publieke investeringen om meer inwoners te bereiken, zorgen voor een grote vraag naar medische apparatuur en diensten voor digitalisatie. De verwachte gemiddelde groei is 18% voor medische apparatuur en 13% voor digitalisatie in de zorg.

Wat kunt u verwachten?

U hoort de belangrijkste punten van het marktonderzoek en er zal er dieper op de kansen voor Nederlandse ondernemers ingegaan worden. Ook wordt u vertelt over de dienstverlening van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Verder deelt een succesvolle Nederlandse ondernemer in de Peruaanse gezondheidszorgmarkt zijn ervaringen, en er is natuurlijk tijd voor vragen en opmerkingen over de gepresenteerde kansen en hoe u deze kunt verzilveren.

Organisatie

RVO organiseert dit webinar, in samenwerking met de Nederlandse ambassade in Lima, Task Force Health Care en Holland House Colombia.

Bron: RVO

‹ Events overview