Bijeenkomst 'Kunst & Cultuur: culturele activiteiten voor mensen met dementie'

Organiseer je culturele activiteiten voor mensen met dementie? Of wil je dit graag gaan doen? Kom dan maandagmiddag 20 juni naar deze bijeenkomst en bouw mee aan kwaliteit van leven voor mensen met dementie en hun naasten! 

Hoor meer over het plannen en organiseren van activiteiten voor mensen met dementie en krijg inspiratie over de mogelijkheden. Jullie gaan deze middag interactief met elkaar in gesprek en er worden ideeën uitgewisseld op het snijvlak van kunst, cultuur en inclusie van mensen met dementie en hun naasten.

Wat kun je verwachten?

  • Hoor meer over DCUM project (Dementia in Cultural Mediation) waarin HANNN partner is.
  • Een interactieve sessie met Wycher en Ina van Gedragsgenerator. Het duo speelt korte scènes uit het leven van iemand met dementie en gaat daarover in gesprek met het publiek.
  • Carrousel van activiteiten uit het DCUM project om zelf te doen en te ervaren.

Wanneer: maandag 20 juni 2022
Hoelaat: van 13.30 – 16.00 uur (inloop vanaf 13.00 uur)
Waar: Zalencentrum Sint Nyk (Baron van Hardenbroekstraat 3, Sint Nicolaasga | Friesland)
Voor wie: inclusiviteit staat deze middag centraal en de bijeenkomst richt zich op een breed publiek. Iedereen die leeft of werkt met dementie en/of geïnteresseerd is in culturele activiteiten voor mensen met dementie is welkom.

Ben jij er ook bij? Aanmelden kan via het aanmeldformulier op de website of via een mail naar allette.snijder@hannn.eu. Lees meer over het programma hier

Bron: Hoofdkantoor HANNN

‹ Events overview