Matchmakingbijeenkomst Zorg in Eigen Leefomgeving

NWO nodigt geïnteresseerde onderzoekers (alfa, bèta en gamma), kennisinstellingen, bedrijven en maatschappelijke organisaties uit voor een matchmakingbijeenkomst voor de KIC-call ‘Zorg in eigen leefomgeving’ op donderdag 10 februari 2022 van 13.00 – 16.30 uur. Tijdens de bijeenkomst maken zij kennis met elkaar en zoeken zij de samenwerking op.

Over de call

De call ‘Zorg in eigen leefomgeving’ is in november 2021 geopend en is onderdeel van de missiegedreven thematische programma’s van het Kennis- en innovatieconvenant (KIC). De call draagt bij aan de doelstellingen van de KIA Gezondheid en Zorg. Interdisciplinaire consortia van kennisinstellingen, publieke en private partners worden uitgenodigd om voorstellen in te dienen met als doel bij te dragen aan de gezondheid en zelfredzaamheid van burgers en deze te bevorderen en behouden. Om dit doel te behalen wordt onderzoek gedaan dat is gericht op het door ontwikkelen en het toepasbaar en effectief maken van technologie in de eigen leefomgeving. Op die manier wordt bijgedragen aan een gezonde leefstijl en wordt zorg en ondersteuning naar de eigen leefomgeving verplaatst.

Voor deze call is een budget van 11 miljoen euro beschikbaar. De deadline voor het indienen van vooraanmeldingen is 24 maart 2022Bekijk hier de financieringspagina.

Interdisciplinaire matchmaking

Het doel van de matchmakingbijeenkomst is om onderzoekers uit verschillende typen onderzoeksgebieden én professionals uit publieke en private organisaties met interesse in het onderwerp ‘Zorg in eigen leefomgeving’ met elkaar in contact te brengen en elkaars behoeften en taal te leren kennen. De bijeenkomst beoogt nieuwe verbindingen te leggen en interdisciplinaire samenwerking te bevorderen om zo tot geïntegreerde onderzoeksvoorstellen van topkwaliteit te komen. Dit sluit aan bij de interdisciplinaire aanpak die binnen het KIC wordt gestimuleerd. Lees hier meer over Interdisciplinaire Samenwerking KIC.

Interactieve sessies

Binnen een gevarieerd programma van interactieve sessies wisselen de deelnemers hun onderzoeksvragen en ideeën over interdisciplinaire samenwerking met elkaar uit. Uitdagingen en vooral kansen van interdisciplinair samenwerken staan daarbij centraal. Dit om deelnemers te helpen om uiteindelijk tot goede samenwerking en geïntegreerde onderzoeksvoorstellen van topkwaliteit te komen. Er zal informatie worden gegeven over de achtergrond en inhoud van de call for proposals. Tot slot wordt ruimte geboden om een-op-een met deelnemers in contact te komen.

Datum: 10 februari 2022
Tijdstip: 13.00 tot 16.30 uur
Locatie: online, link ontvangt u na inschrijving
Registratie: uiterlijk op 8 februari via onderstaand formulier, deelname is gratis

Aanmelden

Reserveer 10 februari 2022 in uw agenda en schrijf u direct in voor deelname aan deze matchmakingbijeenkomst. Meer informatie over het programma en deelnemers ontvangt u in aanloop naar de bijeenkomst.

Aanmelden voor de matchmakingbijeenkomst kan via deze link, onderaan de pagina.

Bron: ZonMw

‹ Events overview