Hackaton Restart Healthcare

-



Gezondheid en zorg van morgen vormgeven

De druk die het COVID-19 virus op onze samenleving, op organisaties en op de gezondheidszorg legt is ontwrichtend. Tegelijk zien we kansen voor vernieuwing. Health-Holland ondersteunt daarom een landelijke hackathon om (digitale) vernieuwing te versnellen en gezondheid en zorg van morgen structureel vorm te geven.

Van donderdag 11 tot en met maandag 15 juni 2020 organiseren Deloitte, Nationale Nederlanden, Ministerie van Volksgezondheid en Sport, Alles is Gezondheid, Agis Innovatiefonds en Dutch Hacking Health een virtuele hackathon. Alle teams staan voor dezelfde uitdaging: “hoe kunnen wij de gezondheid en veerkracht van de burger, professional en patiënt vergroten”?  De deelnemers richten zich op preventieve en schaalbare oplossingen, zodat gezondheid en zorg kan worden verbeterd.

Deelnemen

Al veel mensen schreven zich afgelopen week in, maar zo’n 30 van de (digitale) plaatsen is nog beschikbaar. Enthousiast om bij te dragen aan gezondheid in Nederland? Wil je daarnaast ook zelf leren en je netwerk uitbreiden? Meer informatie vind je op www.dutchhackinghealth.nl/restarthealthcare. Jouw bijdrage aan toepasbare oplossingen heel welkom! Schrijf je dus snel hier in!

Bron: Dutch Hacking Health

‹ Events overview