POSTPONED Happy Eating Event

Op 24 maart 2020 organiseert Universiteit Twente een inspirerende middag die allerlei partijen geïnteresseerd in de eetbeleving en technologie samenbrengt namens het netwerk-project EFRO Food & Cognition. Deze middag kunt u kennis maken met Happy Eating, het verrijken van de eetbeleving. Om mensen gezonder te laten eten is het van belang dat we het eerst leuker, aantrekkelijker en socialer maken. Op deze dag zul je ook ervaren wat Happy Eating kan doen en welke rol interactieve technologie daarin speelt.  

De middag zal bestaan uit een keynote over Happy Eating, demo’s, een rondleiding in het nieuwe TechMed Centre, en volop netwerkmogelijkheden. Er is ook de mogelijkheid voor bedrijven en academici om een pitch te geven. 

Voor wie?

Bedrijven en onderzoeksinstellingen die geïnteresseerd zijn in technologie om de eetervaring te bevorderen. Dit kan variëren van organisaties die te maken hebben met de eetervaring (bijvoorbeeld cateraars, zorginstellingen, onderzoekers) tot organisaties die actief zijn in technologie die mogelijk een rol kan spelen in de eetervaring (bijvoorbeeld leveranciers van technologie voor het volgen van gedrag, onderzoekers).

Registratie en afmelding

Registreer hier.

Houdt er rekening mee dat registratie voor dit gratis evenement niet vrijblijvend is (vooral vanwege het reserveren van een lunch en drankjes per persoon). Er is plaats voor maximaal 100 deelnemers. Het aantal deelnemers per evenement is beperkt en uw registratie kan ertoe leiden dat andere deelnemers dit event missen als de maximale capaciteit is bereikt. Als u niet aanwezig kunt zijn terwijl u zich al heeft geregistreerd, wordt u vriendelijk verzocht om uw afmelding te mailen aan: techmed-events@utwente.nl.

Praktische informatie

Wanneer en waar?

  • 24 maart 2020
  • 13.00 - 17.30 
  • Taal: Nederlands 
  • TechMed Centre (Technohal nr. 18), Auditorium (TL 1133) Op de campus van de Universiteit Twente, Drienerlolaan 5, Enschede, Nederland.

Bron: Universiteit Twente

‹ Events overview