BIO International Convention

6 - 9 June

Van 6 tot 9 juni 2016 vindt wederom de grootste biotechbeurs van de wereld plaats: BIO International Convention, door bezoekers simpelweg aangeduid als ‘BIO’. Dit jaar strijkt BIO neer in San Francisco.

Activiteiten op en rondom BIO
Ook dit jaar zal HollandBIO namens Topsector LSH diverse activiteiten op en rondom BIO organiseren. Nederland is vertegenwoordigd op de beursvloer met een Health~Holland Paviljoen, waar we de biotech sector van Nederland in de schijnwerpers zetten. Het paviljoen is de centrale uitvalsbasis om elkaar tussen partnering afspraken te ontmoeten en om informele afspraken te plannen.

Voor en tijdens BIO organiseren we een aantal aanvullende activiteiten om elkaar te ontmoeten en om te laten zien wat Nederland te bieden heeft. 

Houd de website in de gaten voor updates, of neem contact op met Annika van Rosmalen van HollandBIO.               

Korting op BIO
Leden van HollandBIO kunnen profiteren van $200 korting op “Convention Access and Convention Access Plus Partnering”. Gebruik hiervoor kortingscode SPA200.

Reeds geregistreerde bezoekers kunnen helaas niet achteraf gebruik maken van deze korting. Early bird registratie sluit op 14 april.

     

‹ Events overview