Op weg naar huis-bijeenkomst Eurostars (Den Haag)

Bent u bezig met het ontwikkelen van technologie voor nieuwe projecten, processen of diensten? Werkt u daarbij samen met partners uit andere landen? Kom dan naar de Op weg naar huis-bijeenkomst.

Tijdens deze bijeenkomst krijgt u aan het einde van de werkdag de mogelijkheid meer te weten te komen over het Eurostars-programma, de financieringsmogelijkheden in Nederland en krijgt u inzicht in hoe beoordelaars naar projecten kijken. Daarnaast kunt u uw projectidee bespreken met één van de (technische) adviseurs van het Eurostars-programma bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl). 

Voor wie?
Deze informatiemiddag is bedoeld voor:

  • Mkb-bedrijven die actief bezig zijn met onderzoek en ontwikkeling van nieuwe producten, processen en diensten én willen samenwerken met buitenlandse partijen.
  • Andere organisaties (grote en kleine bedrijven, kennisinstellingen en universiteiten) die interesse hebben in samenwerking met buitenlandse partners om nieuwe producten, processen en diensten te ontwikkelen.

Eurostars
Eurostars is een Europees innovatieprogramma voor het onderzoek uitvoerende mkb, maar ook andere organisaties kunnen onder voorwaarden meedoen aan Eurostars-projecten. Het programma, een samenwerking van het EUREKA-netwerk en de Europese Unie, kent een totaal publiek budget van ruim 1 miljard voor een periode van 7 jaar (2014-2020). In Nederland is jaarlijks € 18 miljoen beschikbaar, te verdelen over 2 calls. De eerstvolgende call in Eurostars (call 6) sluit op donderdag 15 september 2016.

Aanmelden
Vooraf aanmelden is verplicht. Dat kan via de aanmeldlink.

Meer informatie
Heeft u vragen over Eurostars, neem dan contact op met Arnold Meijer via arnold.meijer@RVO.nl. Of bezoek onze website: www.rvo.nl/eurostars.

‹ Events overview