MedtechMeeting

De eerste MedtechMeeting van 2016 staat voor de deur: 10 maart geeft Medtech Partners wederom het podium aan nieuwe vindinginbrengers om hun medische innovaties aan jullie te presenteren. Onze gastheer: het Radboudumc in Nijmegen.

Het Radboudumc heeft, naast zijn functie om patiënten te voorzien in de best mogelijke zorg, het speerpunt om topklinisch onderzoek om te zetten naar toepassingen in de maatschappij. Verschillende spin-offs van het Radboudumc hebben laten zien deze belofte waar te maken. Een mooi voorbeeld is Noviogendix, dat zich richt op de ontwikkeling van moleculaire diagnostiek om prostaatkanker in een vroeg stadium op te sporen. In 2015 is Noviogendix voor € 7,8 miljoen overgenomen door MDxHealth.

Als gast tijdens de MedtechMeeting krijgt u een unieke inkijk in het topklinisch onderzoek op het gebied van reconstructieve en regeneratieve geneeskunde dat momenteel wordt uitgevoerd binnen het Radboudumc. Wij zijn uitgenodigd om deze dag onze reguliere bijeenkomst te koppelen aan een Research Round gericht op het eerder genoemde thema. Onderzoekers vanuit verschillende disciplines geven hun perspectief op dit onderwerp en bekijken hoe klinisch onderzoek gekoppeld kan worden aan startups en gevestigde bedrijven.

Let op: we beginnen deze MedtechMeeting een half uur eerder dan u van Medtech Partners gewend bent. Inloop vanaf 13:30u. Het programma start om 14:00u.

Datum: 10 maart 2016
Tijdstip: 13.30 tot ± 18.00 uur

Mocht u iemand kennen die graag een vinding in zou willen brengen tijdens een van onze MedtechMeetings? Laat het Medtech Partners dan weten.

Aanmelden
Indien u van plan bent om te komen, meld u dan aan via de registratiepagina.

Voor meer informatie bezoek de website.

‹ Events overview