Healthcare Mission to India

16-18 March

Van 16 tot en met 18 maart 2016 organiseert de Task Force Health Care (werkgroep India), de Nederlandse Ambassade in New Dehli i.s.m. de NATHEALTH Healthcare Federation of India een Life Sciences & Health missie naar India.

Uniek bezoek aan NATHEALTH
Sinds 2014 heeft een intensieve samenwerking met NATHEALTH, Healthcare Federation of India. NATHEALTH is een federatie van verschillende belangrijke stakeholders uit de Indiase gezondheidszorg. Onder de leden van NATHEALTH zitten grote toonaangevende ziekenhuisgroepen, medische instellingen, medisch technologische bedrijven en kennisinstellingen. Prominente leden van NATHEALTH zijn Apollo, Fortis, Max Healthcare, Johnson&Johnson en Hinduja.

Op 18 maart a.s. vindt het Annual Event van NATHEALTH plaats waarbij Nederland als eerste land is gevraagd om partnerland te zijn. Vanuit de TFHC zal er een actieve inhoudelijke bijdrage worden geleverd aan dit unieke evenement. Deelnemers aan de missie hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan dit evenement en kennis te maken met de vele leden van NATHEALTH op bestuurlijk niveau. Voorafgaand aan het Annual Event van NATHEALTH zullen we enkele leden van NATHEALTH (waaronder enkele ziekenhuizen) bezoeken tijdens de missie.

Bezoek de NATHEALTH website voor meer informatie.

Kansen in India
De Indiase zorgmarkt groeit met 15% per jaar naar een verwachtte grootte van $250 miljard in 2020. De ontwikkeling in de Indiase gezondheidszorg kent echter twee gezichten, één vergelijkbaar met ontwikkelde landen en een andere vergelijkbaar met ontwikkelingslanden. Deze diversiteit creëert een bijzondere markt en biedt kansen voor Nederlandse bedrijven maar vereist ook een strategische, collectieve en lange termijn aanpak. De Economische Missie is in dat kader een uitgelezen kans om uw bedrijf, kennisinstelling of organisatie op unieke wijze onder de aandacht te brengen bij beslissers en beïnvloeders in de Indiase gezondheidszorg sector.

Voor wie is de missie interessant
De missie is geschikt voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen die actief zijn in de Topsector Life Sciences & Health sector. Binnen het thema is de missie met name (maar niet uitsluitend)  interessant voor organisaties werkzaam in de gebieden:

  • Hospital Build & Infrastructure; Producten en diensten m.b.t. het ontwerp, engineering, project management, bouw, inrichting, equipering, beheer, gebruik en onderhoud van ziekenhuizen en zorginstellingen.
  • Healthy Living & Rehabilitation; Producten en diensten m.b.t. revalidatie, gezond leven, preventie en monitoring.
  • Health Systems, management, education & training; Kennis en diensten m.b.t. educatie, opleidingen, trainingen, consultancy en advisering ter optimalisatie van  de zorg capaciteit.
  • Healthcare innovations & medical technology; Apparaten en instrumenten t.b.v. medische zorg, onderzoek en behandeling;

Kosten deelname
Kosten voor deelname bedragen €1750,- (excl. BTW) per organisatie. TFHC-leden betalen slechts €1450,- (excl. BTW). Reis- en verblijfskosten, eventuele vertaaldiensten en individueel transport zijn voor eigen rekening. Of maar gebruik van een missievoucher!

Voor meer informatie, de voorwaarden van een missievoucher of aanmelding bezoek de TFHC website of neem contact op met Thierry Aartsen.

 

‹ Events overview