Fast Track to Innovation (Horizon 2020)

Fast Track to Innovation (FTI) is een nieuw subsidie-instrument waarmee de Europese Commissie in 2015 en 2016 bedrijven met een innovatief product, proces of dienst het laatste zetje naar de Europese markt wil geven. 

  
Bent u bezig met een innovatie waarvan de werking en toepasbaarheid al is aangetoond (met een sterke business case) en waarmee u, eventueel al met Europese partners, met een jaar of vier naar de markt wilt gaan? Dan kan “Fast Track to Innovation (FTI)” interessant voor u zijn. In dat geval nodigen wij u uit voor één van de volgende bijeenkomsten: 

  • Dinsdag 24 maart, 14.30 – 17.00 uur         Zwolle, Hampshire Hotel Lumen   
  • Donderdag 26 maart, 14.30 – 17.00 uur     Hoofddorp, van der Valk hotel, Schiphol 
  • Dinsdag 31 maart, 10.00 – 12.30 uur         Tilburg, Midpoint Center for Social Innovation 

U kunt zich aanmelden door op de link behorend bij de dag van uw voorkeur te klikken. 

Fast Track to Innovation 

Tijdens deze bijeenkomst krijgt u informatie over het in 2015 nieuw geïntroduceerd instrument Fast Track to Innovation. Wij zullen ingaan op de vragen die wij hebben ontvangen, zoals wat de doelstelling is, welke eisen zijn gesteld aan project en consortium, wat zijn de randvoorwaarden, regels en procedures. Er is voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen. 

Netwerken en marktplaats 

Er is voldoende gelegenheid om te netwerken en contacten te leggen met andere Nederlandse organisaties. Ook zal een aantal regionale en branche organisaties aanwezig zijn om u te informeren over hun dienstverlening en andere nationale en Europese instrumenten, zoals het Horizon 2020 mkb-instrument. 

Buitenlandse partner search of persoonlijk advies 

Bent u MKB en op zoek naar een buitenlandse partner? Heeft u een concreet projectidee dat u wilt toetsen? Meld u dan aan voor een 1:1 gesprek via het aanmeldformulier zoals hierboven aangegeven. 

‹ Events overview